Een bedrijfsruimte

Het Gooi en Omstreken biedt, naast huurwoningen, op beperkte schaal bedrijfsruimten aan. 

Actueel aanbod:

Kerklaan 8a te Kortenhoef

Nabij het dorpscentrum van Kortenhoef, aan de doorgaande Kerklaan, komt circa 250 mē goed verzorgde kantoor/praktijkruimte beschikbaar. Op het pand rust een bestemming "maatschappelijke voorzieningen”. De ruimte leent zich dan ook uitstekend voor medische of paramedische doeleinden en heeft een groot achtergelegen buitenterrein, ingericht als speelruimte voor het thans gevestigde kinderdagverblijf (voorheen parkeergelegenheid voor kantoorpand). Het vloeroppervlak is als volgt verdeeld:

Begane grond ca. 145 mē
Verdieping ca. 105 mē

De ruimte is momenteel ingericht als kinderdagverblijf met alle hierop afgestemde voorzieningen. Op eenvoudige wijze is herinrichting tot kantoor- of praktijkruimte mogelijk. Na accenturering van de zij-entree is sprake van een volwaardige kantoor-/praktijkruimte in een sociaal actieve omgeving, op loopafstand van alle gewenste voorzieningen. De busverbindingen bevinden zich op steenworp afstand.

 

Aanvangshuurprijs:
De huurprijs bedraagt € 30.000,- per jaar exclusief BTW. De huurprijs dient bij vooruitbetaling per kwartaal te worden voldaan.

 

Klik hier voor meer informatie op Funda Business

 

Meer informatie
Voor vragen over het huren van bedrijfsruimte kunt u terecht bij de afdeling Wonen via (035) 672 66 11 of door gebruik te maken van het Contactformulier.