Energieverbetering - Opgeleverd

Straatbeeld Floriszlaan e.o. na afronding

Energie: Floriszlaan en omgeving in Baarn 14-06-2017

In Baarn heeft Het Gooi en Omstreken diverse werkzaamheden uitgevoerd aan de Floriszlaan en omgeving. Werkzaamheden De werkzaamheden die zijn uitgevoerd: Vervangen van al het bestaande glas door dubbele HR++beglazing met ventilatieroosters.


Lees verder >

Compleet straatbeeld Compagnieweg na afronding

Energie: Compagnieweg en omgeving in Hilversum 08-02-2017

Aan de Compagnieweg in Hilversum heeft Het Gooi en Omstreken een groot energieproject afgerond. 180 portiekwoningen zijn energiezuiniger gemaakt, onder meer door de bestaande kozijnen te vervangen.


Lees verder >

Straatbeeld Zoutmanlaan na afronding

Energie: Zoutmanlaan en Kloosterlaan in Hilversum 15-02-2017

In Hilversum heeft Het Gooi en Omstreken energiebesparende maatregelen getroffen bij 76 woningen aan de Zoutmanlaan en Kloosterlaan. Werkzaamheden De energiebesparende werkzaamheden waren per complex enigszins verschillend: Zoutmanlaan Vervangen van alle b...


Lees verder >

Straatbeeld Kievitslaan

Energie: Kievitslaan en Lijsterlaan in Nederhorst den Berg 08-02-2017

Aan de Kievitslaan en Lijsterlaan heeft Het Gooi en Omstreken 24 woningen energiezuiniger gemaakt. De woningen liggen verspreid over diverse wijken en de maatregelen waren onderling verschillend.


Lees verder >

Straatbeeld Libellemeent

Energie: Libellemeent en Zeggemeent in Hilversum 08-02-2017

Aan de Libellemeent en Zeggemeent in de Hilversumse Meent heeft Het Gooi en Omstreken een groot energieproject afgerond. Hier werden 82 woningen energiezuiniger gemaakt, onder meer door het aanbrengen van dakisolatie.


Lees verder >

Pagina's: 1, 2, 3, 4