Vacatures 

GeÔnteresseerd in een baan bij Het Gooi en Omstreken? Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste en deskundige collega's. 

 

Wij hebben op dit moment de volgende vacature(s):

 

Wij hebben op dit moment de volgende vacature(s):

 

 • Manager Bedrijfsvoering voor 32 - 36 uur per week. 
  Het bedrijfsonderdeel FinanciŽn dat verder gaat onder de naam Bedrijfsvoering bestaat uit de teams Planning & Control, Boekhouding, Huuradministratie en Informatisering. De afdeling wil zich de komende periode verder ontwikkelen om de in/externe uitdagingen en maatregelen vanuit o.a. de Woningwet in goede banen te leiden. Klik hier voor de volledige vacaturetekst. Reageren kan tot 11 december aanstaande.

 • Woonconsulent gezocht! (36 uur)
  Onze bewoners zijn belangrijk voor ons! Een groot deel woont met veel plezier in onze woningen en kan zichzelf prima redden. Een deel heeft echter hulp nodig en kan het niet zelf. Verwaarlozing, verwardheid, overlast en verslavingen nemen merkbaar toe. Heb jij oog en oor hiervoor en weet je onze bewoners en partners in beweging te krijgen? Sta je stevig in je schoenen en kan je goed omgaan met mensen van verschillende achtergronden? Dan zoeken wij jou. Klik hier voor de volledige vacaturetekst. Reageren kan tot 18 december aanstaande.
 • Allround vakman met specialisatie loodgieterswerk (36 uur)
  Op onze Servicedienst, onderdeel van de afdeling Vastgoed, komen de serviceverzoeken van huurders binnen. Bijvoorbeeld het repareren van een verstopte riolering, een lekke kraan of een kapotte schakelaar. Onze Planners verdelen deze werkzaamheden onder onze vaklieden of besteden deze uit aan gecontracteerde bedrijven. Klik hier voor de volledige vacaturetekst. Reageren kan tot 15 december aanstaande.
  j hebben op dit moment de volgende vacature(s):

Wij hebben op dit moment de volgende vacature(s):

 

Acquisitie stellen we niet op prijs.


Open sollicitatie

Is dit niet wat je zoekt? Je kunt natuurlijk altijd een gemotiveerde brief met CV sturen naar: P&O@gooienom.nl